Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#51

Overall Rank

Name : Tatas
ID : 26035188
Full Mark

35

Your Mark

10 (28.57) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

15 (43%)

Wrong

20 (57%)

Submitted

30 Mar 2026, 10:03 AM

Duration

৪ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ২০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

2) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

3) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) his or her

4) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) him or her

5) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) its

6) He is _ university student.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

7) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

8) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

9) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

10) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) his or her

11) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

12) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) our

13) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

14) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

15) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) the

16) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

17) The child carried _ own bag.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) its

18) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

19) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) her

20) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) our

21) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

22) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

23) She plays _ piano well.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) the

24) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

25) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

26) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

27) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) his

28) He was elected _ president.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) ×

29) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

30) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) his or her

31) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

32) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

33) _ rich should help the poor.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

34) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

35) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp