Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#35

Overall Rank

Name : Mst. Mahbuba akter suchona
ID : 26024957
Full Mark

35

Your Mark

8 (22.86) / ফেইল

Attempt

18 (51%)

Avoid

17 (49%)

Correct

10 (29%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

30 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৩ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

2) He went out without _ a word.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) saying

3) Seeing is _ than hearing.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) believing

4) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Disturbed

5) He is interested in _ stamps.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) collecting

6) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

7) I saw her _ the flowers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) picking

8) _ the opportunity, he left the country.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Seizing

9) He is fond of _.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) singing

10) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) crossing

11) If the police help,___________.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

12) Having finished the work, he _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) left

13) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

14) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

15) His job includes _ reports.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) writing

16) They kept _ until noon.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) working

17) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

18) I had a car,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

19) Reading helps us to _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) grow

20) I heard the baby _ in the next room.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) crying

21) _ the door, he went out.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Opening

22) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

23) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

24) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) talking

25) They found the child _ in the corner.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) sitting

26) The man _ there is my uncle.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) standing

27) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

28) She avoided _ the question.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) answering

29) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

30) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

31) She dislikes _ in public.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) speaking

32) I am tired of _ the same thing every day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) doing

33) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have had

34) He prefers _ to writing.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) reading

35) ____ taxi, we would not have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) If we had taken

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp