Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#29

Overall Rank

Name : Mst. Mahbuba akter suchona
ID : 26024957
Full Mark

35

Your Mark

5 (14.29) / ফেইল

Attempt

25 (71%)

Avoid

10 (29%)

Correct

9 (26%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

30 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

৮ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৯টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Father told me that he _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would help me

2) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Present indefinite

3) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) came, have been living

4) He tried to make it appear that she suicide_____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would commit

5) You must____ of Helen Keller.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have heard

6) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

7) I have____ a beautiful movie.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) just seen

8) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had become

9) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) have been knowing

10) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) went

11) I came home after the rain______.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had stopped

12) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

13) Women had been demanding the right to vote for many years before.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) they finally got it

14) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has watched

15) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

16) He said that he_________ the previous day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had come

17) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) I draw

18) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

19) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

20) Habitual fact is expressed only in____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

21) How have you ____all these years?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) been

22) While going to the class, _______.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

23) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) worse

24) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

25) We have never _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had a car

26) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

27) The captive said that.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

28) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

29) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

30) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) built, built

31) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) usually plays

32) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) is being used

33) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) was cooking

34) There____ a boat race like it.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never been

35) We____ a cat, but one day it just disappeared.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) used to have

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp