Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#49

Overall Rank

Name : Taslima Siddika Suchona
ID : 25060947
Full Mark

35

Your Mark

1 (2.86) / ফেইল

Attempt

6 (17%)

Avoid

29 (83%)

Correct

2 (6%)

Wrong

4 (11%)

Submitted

30 Mar 2026, 04:03 PM

Duration

৪ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ১৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) transitive verb

2) I am in class twelve, Here 'am' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) principal verb

3) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Transitive verb

4) They had the house----------- .
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

5) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

6) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

7) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had better get

8) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) speaking

9) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

10) What is the number of auxiliary verbs in English?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Twelve

11) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

12) I got my car  .
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) repaired

13) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to type

14) They elected him captain. Here 'elected' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) factitive verb

15) Which one is intransitive verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) rise

16) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Cognate object

17) Gerund is similar to-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) adjective

18) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Transitive verb

19) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had it mended

20) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

21) While cooking she got her hand  .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) burnt

22) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

23) My friend  yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) got his car repaired

24) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) linking

25) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) repair

26) Mahin prefers drinking -------
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

27) The essential part of a sentence is-
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Verb

28) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) linking

29) Present participle performs the works of-
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) verb & adjective

30) Primary auxiliaries are ?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) 14

31) We got our servants ------------ our living room.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) to wash

32) To err is human. What is the ‘to err’ called?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) infinitive

33) The door opened automatically. The verb in this sentence is
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Intransitive

34) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Principal

35) Solaiman is having the students -------- a composition.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) write

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp