Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#37

Overall Rank

Name : Taslima Siddika Suchona
ID : 25060947
Full Mark

35

Your Mark

16.25 (46.43) / পাস

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

19 (54%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

30 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

৪ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

2) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

3) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

4) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

5) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

6) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

7) She plays _ piano well.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) the

8) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

9) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

10) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

11) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

12) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

13) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

14) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) him or her

15) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

16) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

17) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

18) He was elected _ president.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

19) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) an

20) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

21) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) their

22) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

23) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

24) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

25) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) her

26) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

27) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

28) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

29) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

30) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

31) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

32) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) their

33) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) his or her

34) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

35) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp