Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#105

Overall Rank

Name : Taslima Siddika Suchona
ID : 25060947
Full Mark

35

Your Mark

5.25 (15) / ফেইল

Attempt

9 (26%)

Avoid

26 (74%)

Correct

6 (17%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

30 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

৩ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৬টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ২৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

2) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) the

3) 11. He visited _ European countries last summer.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) some

4) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Many

5) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. much

6) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

7) 18. Could you lend me _ sugar?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) some

8) 17. _ honesty is a noble virtue.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

9) 31. Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

10) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

11) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

12) 28. _ students passed the exam.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Most

13) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

14) 26. _ of the cake was eaten.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) All

15) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

16) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

17) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

18) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

19) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

20) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Teacher

21) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

22) 14. I saw _ elephant at the zoo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

23) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

24) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) All

25) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) any

26) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

27) 13. ------- sun rises in the east.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) The

28) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

29) 12. She bought _ apples from the market.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) a few

30) 21. She asked me for _ information about the course.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

31) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

32) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

33) 22. _ advice he gave was really helpful.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) The

34) 30. He could not answer _ question correctly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

35) 2. Which one is a countable noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Apple

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp