Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#5

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

3.75 (10.71) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

10 (29%)

Wrong

25 (71%)

Submitted

30 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

৪ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ২৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The accident not only ––– his leg but also ––– his joints.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) broke, dislocated

2) Before you gave answers, sir ––– them to us.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had sent

3) My mother ––– TV news every night.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) watches

4) The director said that he –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had known me for a decade

5) The meeting ––– postponed due to bad weather.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) has been

6) By the time I arrived, the class party –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had ended

7) It was the first time that ––– the book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) I had read

8) I ––– before Mr. Rahman went to my office.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had arrived

9) Did you expect –––?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) that he would visit you

10) Artists have been painting nature ––– centuries.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) for

11) The child ––– like an angel.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) slept

12) The policeman ––– the thief after a brief chase.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) caught

13) He has been ill ––– Friday last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) since

14) By the time they arrive, –––.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) he’ll have left

15) He told me his name after he –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had left

16) They ––– this much fun since they came to study at this school.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have not had

17) It was ten to twelve. Most of the shops ––– just closed.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had

18) The man has just ––– on the bed as he is ill.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) lain

19) I'd rather you ––– me at work that day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hadn’t rung

20) We shall finish the work before he ––– back.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) comes

21) Wait here –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) till I come back

22) Don’t make so much noise, Shibli ––– to study for his admission test!
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) is trying

23) Don't know who ––– the chair.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) broke

24) A decade ––– since the discovery of leprosy vaccine.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) has passed

25) Have you ever ––– to Canada?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) been

26) While Rehana ––– on vacation, she ––– her friend every day.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) was, visited

27) Usually I ––– cash for things because I ––– using credit cards.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) pay... don't like

28) The man sitting next to me on the plane was nervous because he ––– before.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hadn’t flown

29) By this time next year, I ––– all my exams.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) will have taken

30) He could not say when he ––– report.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would

31) She has been the principal of the school ––– the last five years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) for

32) I can see the rainbow clearly now that the rain –––.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has stopped

33) The number of COVID-19 related deaths ––– the world.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) has overwhelmed

34) Ten years ––– since I last visited the museum.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) have passed

35) I came here after the rain –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had stopped

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp