Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯২২ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#4

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

7.5 (21.43) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

13 (37%)

Wrong

22 (63%)

Submitted

31 Mar 2026, 07:03 AM

Duration

৯২২ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ২২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯২২ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The man sitting next to me on the plane was nervous because he ––– before.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) hadn’t flown

2) Usually I ––– cash for things because I ––– using credit cards.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) pay... don't like

3) While Rehana ––– on vacation, she ––– her friend every day.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) was, visited

4) Ten years ––– since I last visited the museum.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) have passed

5) The number of COVID-19 related deaths ––– the world.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) has overwhelmed

6) The director said that he –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had known me for a decade

7) Artists have been painting nature ––– centuries.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

8) Don't know who ––– the chair.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) broke

9) Don’t make so much noise, Shibli ––– to study for his admission test!
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) is trying

10) Did you expect –––?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) that he would visit you

11) The policeman ––– the thief after a brief chase.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) caught

12) By this time next year, I ––– all my exams.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) will have taken

13) I came here after the rain –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had stopped

14) It was the first time that ––– the book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) I had read

15) We shall finish the work before he ––– back.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) comes

16) Wait here –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) till I come back

17) The child ––– like an angel.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) slept

18) He has been ill ––– Friday last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) since

19) He could not say when he ––– report.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would

20) It was ten to twelve. Most of the shops ––– just closed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had

21) My mother ––– TV news every night.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) watches

22) A decade ––– since the discovery of leprosy vaccine.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) has passed

23) Before you gave answers, sir ––– them to us.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had sent

24) They ––– this much fun since they came to study at this school.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have not had

25) She has been the principal of the school ––– the last five years.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) for

26) Have you ever ––– to Canada?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) been

27) The accident not only ––– his leg but also ––– his joints.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) broke, dislocated

28) He told me his name after he –––.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had left

29) The man has just ––– on the bed as he is ill.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) lain

30) I ––– before Mr. Rahman went to my office.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had arrived

31) I can see the rainbow clearly now that the rain –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has stopped

32) By the time I arrived, the class party –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had ended

33) I'd rather you ––– me at work that day.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) hadn’t rung

34) By the time they arrive, –––.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) he’ll have left

35) The meeting ––– postponed due to bad weather.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp