Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#63

Overall Rank

Name : Mabia Akter
ID : 26025052
Full Mark

35

Your Mark

16.5 (47.14) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

20 (57%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

31 Mar 2026, 08:03 AM

Duration

০ মিনিট ৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ১০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

2) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

3) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

4) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

5) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

6) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

7) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) a few

8) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

9) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) some

10) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

11) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) much

12) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) some

13) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

14) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) the

15) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

16) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

17) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

18) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

19) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

20) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

21) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

22) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) baby

23) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

24) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

25) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) All

26) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

27) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) much

28) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

29) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

30) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

31) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

32) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

33) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

34) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Most

35) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp