Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৭৩১ মিনিট ৫৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#77

Overall Rank

Name : Wahida Mehejabin
ID : 26025028
Full Mark

35

Your Mark

3.25 (9.29) / ফেইল

Attempt

7 (20%)

Avoid

28 (80%)

Correct

4 (11%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

31 Mar 2026, 06:03 PM

Duration

১৭৩১ মিনিট ৫৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৪টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৮টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ২০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৭৩১ মিনিট ৫৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

2) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

3) Rasheda has not been able to recall where-------.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) she lived

4) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

5) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

6) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

7) Plunging into water, -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

8) I don’t know --------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) who he is

9) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Correct

10) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

11) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

12) Which sentence is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

13) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will be employed

14) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

15) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

16) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

17) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

18) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

19) Making tea, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I served it

20) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

21) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

22) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

23) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

24) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

25) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

26) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

27) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

28) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

29) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

30) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

31) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

32) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

33) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

34) Choose the correct option. Do you know when ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the results will be published?

35) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp