Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২ মিনিট ৫৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

30 (85.71) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

31 (89%)

Wrong

4 (11%)

Submitted

31 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

২ মিনিট ৫৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩১টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২ মিনিট ৫৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It was the first time that ––– the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) I had read

2) I can see the rainbow clearly now that the rain –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) has stopped

3) He could not say when he ––– report.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would

4) The accident not only ––– his leg but also ––– his joints.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) broke, dislocated

5) Don't know who ––– the chair.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) broke

6) Wait here –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) till I come back

7) We shall finish the work before he ––– back.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) comes

8) I'd rather you ––– me at work that day.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) hadn’t rung

9) The director said that he –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had known me for a decade

10) Usually I ––– cash for things because I ––– using credit cards.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) pay... don't like

11) Don’t make so much noise, Shibli ––– to study for his admission test!
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) is trying

12) A decade ––– since the discovery of leprosy vaccine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has passed

13) She has been the principal of the school ––– the last five years.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) for

14) My mother ––– TV news every night.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) watches

15) He told me his name after he –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had left

16) The number of COVID-19 related deaths ––– the world.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has overwhelmed

17) While Rehana ––– on vacation, she ––– her friend every day.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was, visited

18) By the time I arrived, the class party –––.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had ended

19) Did you expect –––?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) that he would visit you

20) The man sitting next to me on the plane was nervous because he ––– before.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) hadn’t flown

21) By the time they arrive, –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) he’ll have left

22) The child ––– like an angel.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) slept

23) The policeman ––– the thief after a brief chase.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) caught

24) Before you gave answers, sir ––– them to us.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) had sent

25) They ––– this much fun since they came to study at this school.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have not had

26) Artists have been painting nature ––– centuries.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

27) The meeting ––– postponed due to bad weather.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

28) I came here after the rain –––.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had stopped

29) It was ten to twelve. Most of the shops ––– just closed.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had

30) The man has just ––– on the bed as he is ill.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) lain

31) Ten years ––– since I last visited the museum.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) have passed

32) I ––– before Mr. Rahman went to my office.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had arrived

33) Have you ever ––– to Canada?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) been

34) By this time next year, I ––– all my exams.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have taken

35) He has been ill ––– Friday last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) since

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp