Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

16.25 (46.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

20 (57%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

31 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

৮ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The doctor insisted that his patient —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) take it easy for three months

2) We — not hurry, we have got plenty of time.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) need

3) I suggest — outside the school tomorrow.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) that we meet

4) The university requires that all the students — this course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) take

5) I think it — rain today. (Possibility)
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) may

6) The verb form of the word ‘prison’ is —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) imprison

7) It is necessary that she — the books.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) find

8) My father — live in Gazipur. (Past habit)
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) used to

9) It is essential that the patient — medicine regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) take

10) Special interest groups get — that benefits their own groups.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Parliament to pass the legislative

11) It costs about tk. 500 to have a tooth —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) filled

12) We gave — a meal.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) the visitors

13) Be careful, don’t — your keys.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) lose

14) ‘People lauded Mandela’s humanity’. The present form of the underlined word 'lauded' is -
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) laud

15) Ellen got Marvin — her paper.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to type

16) Which sentence contains an infinitive?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) To be or not to be, that is the question.

17) He is not used to — so much at lunchtime.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) eating

18) The chairman requested that —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the members study the problem more carefully

19) Tourists — their reservations well in advance if they want to fly to Cox's Bazar.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had better get

20) Which of the following are semi-modals?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) need, dare

21) The judge wanted the murderer to be —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) hanged

22) Incentives — to increase our productivity.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) make us want

23) The doctor suggested that the patient — weight.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) lose

24) ‘Mina's voice was music to our ears’. Here ‘was’ is a—
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Non-action verb

25) She — late in the morning. (Habituated)
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is used to getting up

26) Let the task — done as directed.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) be

27) I enjoy teaching. The underlined word 'teaching' is a/an -
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) gerund

28) I suggest that he — as soon as possible.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) go to the doctor

29) I made him — this job.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) do

30) The promise sounds hollow. The underlined word 'sounds' is a/an—
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) linking verb

31) He said that he — be unable to come.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would

32) Phosphates — to most farm land in America.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) need to be added

33) The past participle form of the verb ‘lie’ (শোয়া) is —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) lain

34) Her father didn’t let her — out with him.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) go

35) He wished to — to the school.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) get him admitted

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp