Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৪৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

20 (57.14) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

23 (66%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

31 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

৪ মিনিট ৪৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৩টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৪৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) He prefers flying to ––– by train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) traveling

2) The young entrepreneur as well as her sales team members ––– praise.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) deserves

3) No sooner had she said it ––– she burst into tears.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) than

4) The boy with his friends ––– helping the old woman cross the road.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is

5) The UN requested that the government ––– its policy.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) amend

6) Which of the following sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) He was disguised lest he should be recognized.

7) It was quite long since we ––– any letter from you.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) had not received

8) Santo used to ––– in the morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

9) Hardly had I reached the station when the university bus –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) left

10) It ––– all week. I hope it stops by Saturday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been raining

11) I wish I ––– a child again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) were

12) Everything, including the flowers, ––– bought.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) was

13) Many leading members of the opposition party ––– to justify the decision.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) have tried

14) She is accustomed to ––– late in the morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) getting up

15) Three-fourths of the earth’s surface ––– by water.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is covered

16) Jara studied hard with a view to ––– an A+.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) getting

17) Ninety miles ––– a long distance.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) is

18) You had better ––– this place.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) leave

19) It is high time we ––– our food habit.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) changed

20) She likes ––– adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) reading

21) I am looking forward to ––– you.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) seeing

22) It is how you deal with failure that ––– how you achieve success.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) determines

23) I ––– finished my letter yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have not

24) I couldn't help ––– what he said to you.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) overhearing

25) The doctor suggested that the patient ––– weight.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) lose

26) Would you mind ––– a cup of coffee with me?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) having

27) I regret ––– Marzina about the wedding.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to tell

28) The ring that I was looking at is gone, someone else ––– it.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) must have bought

29) My father ––– live in Gazipur.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) used to

30) The thief ran away ––– he should be caught.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) lest

31) I ––– better refuel the car, the petrol tank is almost empty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had

32) He talks as if he ––– everything.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) knew

33) Ten men died in an accident as a car and a bus ––– last evening.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collided

34) Although she ––– a part of the excavation team, she was not allowed to actively ––– in the field.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was, work

35) Scarcely had Jamal ––– the book report when Alim came in.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) finished

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp