Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#45

Overall Rank

Name : md taohid islam
ID : 26014310
Full Mark

35

Your Mark

7.75 (22.14) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

13 (37%)

Wrong

21 (60%)

Submitted

31 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

৬ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ২১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ১১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) will have known

2) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

3) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

4) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

5) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

6) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) have

7) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had been

8) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) came

9) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

10) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

11) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

12) It is high time we ____the project.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) started

13) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

14) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) did not

15) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) haven’t had

16) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has reached

17) The baby --- since morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) has been crying

18) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

19) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

20) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) came

21) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

22) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

23) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) it rains

24) He --- out just now.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has gone

25) It was not long since I – her last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) had seen

26) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

27) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

28) He --- to Chicago just a few minutes ago.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) moved

29) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) have I told you

30) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

31) Select the correct sentence
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

32) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

33) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

34) It is many years since ---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I met you

35) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had to go

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp