Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#40

Overall Rank

Name : md taohid islam
ID : 26014310
Full Mark

35

Your Mark

0.5 (1.43) / ফেইল

Attempt

3 (9%)

Avoid

32 (91%)

Correct

1 (3%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

01 Apr 2026, 12:04 AM

Duration

৯ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ০.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৫০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) His job includes _ reports.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) writing

2) The man _ there is my uncle.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) standing

3) They watched the boy _ up the tree.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) climbing

4) He stopped _ when the teacher entered.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) talking

5) She found him _ on the bed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) sleeping

6) Swimming is good for _.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) health

7) I am used to _ late.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) staying

8) If the police help,___________.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

9) He prefers _ to writing.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) reading

10) He is interested in _ stamps.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) collecting

11) Having finished the work, he _.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) left

12) Walking is a good _.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) exercise

13) They found the child _ in the corner.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) sitting

14) _ the opportunity, he left the country.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Seizing

15) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have had

16) _ the door, he went out.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Opening

17) I heard the baby _ in the next room.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) crying

18) I am tired of _ the same thing every day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) doing

19) The crying baby needs _.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) attention

20) She avoided _ the question.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) answering

21) _ by the noise, she woke up.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Disturbed

22) ____ taxi, we would not have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) If we had taken

23) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

24) They kept _ until noon.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) working

25) Do you mind _ the window?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) opening

26) The _ dog was taken to the vet.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) injured

27) I had a car,___________.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

28) He is fond of _.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) singing

29) Seeing is _ than hearing.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) believing

30) He went out without _ a word.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) saying

31) She was interested in _ novels.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) reading

32) She dislikes _ in public.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) speaking

33) Reading helps us to _.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) grow

34) I saw her _ the flowers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) picking

35) We saw the girl _ the street.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) crossing

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp