Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#20

Overall Rank

Name : md taohid islam
ID : 26014310
Full Mark

35

Your Mark

12.5 (35.71) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

17 (49%)

Wrong

18 (51%)

Submitted

01 Apr 2026, 12:04 AM

Duration

৫ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৭টি সঠিক ও ১৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৩৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) I’d like to know ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) whether they will come

2) To improve performance, the rules should be changed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

3) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

4) Tell me ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) what you want

5) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) be

6) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

7) Do you remember ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) where we met

8) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) touch

9) After reading the book, the movie seemed boring.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

10) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

11) I’m not sure ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) how he solved it

12) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) be

13) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

14) We need to find out ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) who did this

15) To get good grades, the homework must be done carefully.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

16) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

17) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) be

18) After finishing the project, the celebration was planned.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

19) Could you tell me ____?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) where the station is

20) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

21) The teacher explained ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) how we could write it

22) Looking out of the window, the rain started suddenly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

23) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) drink

24) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

25) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

26) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) fill

27) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) knew

28) She wonders ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) where he has gone

29) He asked ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) what the problem was

30) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

31) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

32) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

33) She asked me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) why I was late

34) Having finished the assignment, the TV was turned on.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

35) I wonder ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) what time it starts

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp