Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#38

Overall Rank

Name : Tasniya tabasum sadiya
ID : 26024993
Full Mark

35

Your Mark

15 (42.86) / পাস

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

18 (51%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

01 Apr 2026, 07:04 AM

Duration

৬ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৪০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

2) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

3) He asked me -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) what my name was.

4) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

5) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

6) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

7) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

8) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

9) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

10) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

11) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

12) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) did you say

13) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

14) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) dangling participle

15) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

16) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

17) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

18) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

19) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Correct

20) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

21) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

22) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

23) What time -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) does the film begin

24) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

25) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

26) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

27) Plunging into water, -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

28) I don’t know --------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) who he is

29) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

30) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

31) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

32) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

33) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

34) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

35) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp