Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#24

Overall Rank

Name : md taohid islam
ID : 26014310
Full Mark

35

Your Mark

4 (11.43) / ফেইল

Attempt

9 (26%)

Avoid

26 (74%)

Correct

5 (14%)

Wrong

4 (11%)

Submitted

01 Apr 2026, 09:04 AM

Duration

৮ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৫টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ২৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৫০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Indirect: He said to me, “Are you ready?”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He asked me if I was ready.

2) Choose the correct indirect form: He said, “I am reading now.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He said that he was reading then.

3) Indirect: He said, “I can solve it.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He said that he could solve it.

4) Choose the correct indirect form: She said, “Would you like some tea?”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) She asked me if I would like some tea.

5) Indirect: He said to me, “Open the door.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He told me to open the door.

6) Indirect: He said, “I will meet you this evening.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He said that he would meet me that evening.

7) Indirect: He said to me, “Let us go for a walk.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He proposed that we should go for a walk.

8) Indirect: He said, “I will go tomorrow.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He said that he would go the next day.

9) Indirect: Rahim said to Karim, “I will help you.”
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Rahim told Karim that he would help him.

10) Direct of: He asked me if I had finished the work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Both A and B

11) Indirect: The teacher said, “Work hard.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The teacher advised us to work hard.

12) Indirect: He said, “What a beautiful flower!”
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) He exclaimed joyfully that it was a very beautiful flower.

13) Indirect: He said, “I have been working since morning.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He said that he had been working since morning.

14) Direct of: He said that he was ill.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He said, “I am ill.”

15) Indirect: He said, “May Allah bless you.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He prayed that Allah might bless me.

16) Indirect of: He said, “I wrote a letter.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He said that he had written a letter.

17) Indirect: She said, “He gave me his book.”
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) She said that he had given her his book.

18) Indirect of: She said, “I have done my homework.”
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) She said that she had done her homework.

19) Indirect: She said, “Alas! I am ruined.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) She exclaimed with sorrow that she was ruined.

20) Indirect: He said, “Where do you live?”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He asked where I lived.

21) Indirect: He said, “We might come today.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He said that they might come that day.

22) Indirect: The old man said, “May you succeed.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) The old man prayed that I might succeed.

23) Indirect: She said, “I came here yesterday.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) She said that she had come there the previous day.

24) Indirect: The teacher said, “Who broke the glass?”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) The teacher asked who had broken the glass.

25) Indirect: She said, “I must go now.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) She said that she had to go then.

26) Choose the correct indirect form: He said, “What a pity!”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He exclaimed sorrowfully that it was a great pity.

27) Indirect: She said to him, “Please help me.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) She requested him to help her.

28) Indirect: He said, “Hurrah! We have won the match.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He exclaimed with joy that they had won the match.

29) Indirect: He said to me, “Will you help me?”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He asked me if I would help him.

30) Choose the correct indirect form: He said, “Let him go.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He suggested that he should go.

31) Indirect of: He said, “I am tired.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He said that he was tired.

32) Choose the correct indirect form: She said to me, “Don’t be late.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) She advised me not to be late.

33) Indirect: The mother said, “Do not make a noise.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) The mother forbade the children to make a noise.

34) Indirect: She said, “Why are you late?”
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) She asked me why I was late.

35) Indirect of: They said, “We are waiting.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) They said that they were waiting.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp