Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ১৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#25

Overall Rank

Name : Kaniz
ID : 26025165
Full Mark

35

Your Mark

13.75 (39.29) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

18 (51%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

01 Apr 2026, 09:04 AM

Duration

৫ মিনিট ১৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ১৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had it mended

2) Present participle performs the works of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

3) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Principal

4) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

5) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to type

6) They had the house----------- .
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

7) Primary auxiliaries are ?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) 14

8) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

9) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

10) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

11) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

12) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Intransitive

13) I got my car  .
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) repaired

14) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

15) My friend  yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

16) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) to wash

17) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) transitive verb

18) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) burnt

19) Gerund is similar to-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) adjective

20) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) linking

21) Mahin prefers drinking -------
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

22) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

23) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

24) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) write

25) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cognate object

26) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Twelve

27) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had better get

28) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

29) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

30) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) rise

31) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) repair

32) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) principal verb

33) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

34) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) factitive verb

35) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp