Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#50

Overall Rank

Name : Md. Jahid hasan
ID : 26014700
Full Mark

35

Your Mark

0.75 (2.14) / ফেইল

Attempt

2 (6%)

Avoid

33 (94%)

Correct

1 (3%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

01 Apr 2026, 11:04 AM

Duration

০ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ০.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ৫০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) She will have finished the job before---.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) he comes

2) He --- go to his office yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did not

3) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had learnt

4) How many times ---- you? Turn that music down.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have I told you

5) ---- you ever been to Mexico City?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Have

6) Jerry --- at the orphanage since he was four.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had been

7) We will tell him about it after he ----.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has reached

8) I waited until the plane----.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had taken off

9) I don't mind___ negative feedback if it is true.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) accepting

10) I --- to hospital last Sunday.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had to go

11) It is high time we ____the project.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) started

12) It was not long since I – her last.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had seen

13) By 9 O’clock we ---- our homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) will have finished

14) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

15) Select the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

16) He --- out just now.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has gone

17) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) But

18) Next month I --- John for 20 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will have known

19) He --- to Chicago just a few minutes ago.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) moved

20) She likes reads _____adventure books.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) reading

21) It is many years since ---.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I met you

22) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) fall

23) The doctor ------- after the patient had died.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) came

24) The baby --- since morning.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) has been crying

25) I ---------- him long since.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) saw

26) The test is going on. We --- any problems.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) haven’t had

27) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has earned

28) It is high time we --- our food habits.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) changed

29) By the time he arrives, we --- our homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) will have finished

30) Raju --- here yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) came

31) Alam always --- the truth.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) speaks

32) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

33) Five years ---- since I met you last.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have passed

34) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

35) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) have

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp