Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#39

Overall Rank

Name : Md. Jahid hasan
ID : 26014700
Full Mark

35

Your Mark

0.75 (2.14) / ফেইল

Attempt

2 (6%)

Avoid

33 (94%)

Correct

1 (3%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

01 Apr 2026, 11:04 AM

Duration

১ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ০.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) _ the opportunity, he left the country.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Seizing

2) He prefers _ to writing.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) reading

3) He is fond of _.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) singing

4) The man _ there is my uncle.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) standing

5) He is interested in _ stamps.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) collecting

6) He stopped _ when the teacher entered.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) talking

7) Walking is a good _.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) exercise

8) I heard the baby _ in the next room.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) crying

9) Swimming is good for _.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) health

10) They kept _ until noon.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) working

11) Reading helps us to _.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) grow

12) Seeing is _ than hearing.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) believing

13) I am tired of _ the same thing every day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) doing

14) He went out without _ a word.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) saying

15) If the police help,___________.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

16) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

17) ____ taxi, we would not have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) If we had taken

18) She found him _ on the bed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) sleeping

19) Do you mind _ the window?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) opening

20) We saw the girl _ the street.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) crossing

21) The _ dog was taken to the vet.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) injured

22) She dislikes _ in public.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) speaking

23) They watched the boy _ up the tree.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) climbing

24) _ by the noise, she woke up.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Disturbed

25) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have had

26) I had a car,___________.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

27) His job includes _ reports.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) writing

28) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

29) Having finished the work, he _.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) left

30) She avoided _ the question.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) answering

31) I saw her _ the flowers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) picking

32) The crying baby needs _.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) attention

33) _ the door, he went out.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Opening

34) I am used to _ late.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) staying

35) They found the child _ in the corner.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) sitting

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp