Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#33

Overall Rank

Name : Md. Jahid hasan
ID : 26014700
Full Mark

35

Your Mark

0.75 (2.14) / ফেইল

Attempt

2 (6%)

Avoid

33 (94%)

Correct

1 (3%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

01 Apr 2026, 11:04 AM

Duration

০ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ০.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If I ____ you, I would apologize immediately.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

2) I wish she ____ more patient with others.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

3) Running late, the bus was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

4) She asked me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) why I was late

5) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) be

6) It is important that every applicant ____ the form.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) fill

7) To get good grades, the homework must be done carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

8) Do you remember ____?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) where we met

9) Looking out of the window, the rain started suddenly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

10) To improve performance, the rules should be changed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

11) Could you tell me ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) where the station is

12) I’d like to know ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) whether they will come

13) I suggest that he ____ the proposal carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) review

14) It is high time we ____ the truth.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) told

15) Choose the correct embedded question:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

16) The manager requested that no one ____ the files without permission.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) touch

17) He speaks as if he ____ everything.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) knew

18) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

19) Having finished the assignment, the TV was turned on.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

20) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

21) The principal demanded that the students ____ uniforms.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) wear

22) We need to find out ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) who did this

23) I wonder ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) what time it starts

24) The teacher explained ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how we could write it

25) After finishing the project, the celebration was planned.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

26) Tell me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) what you want

27) It is essential that he ____ on time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) be

28) I’m not sure ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how he solved it

29) The doctor recommended that she ____ more water.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) drink

30) He asked ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) what the problem was

31) While driving to work, the accident was seen.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

32) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

33) After reading the book, the movie seemed boring.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

34) She wonders ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) where he has gone

35) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp