Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪৭৭ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

15 (42.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

19 (54%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

01 Apr 2026, 11:04 AM

Duration

৪৭৭ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪৭৭ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) There is __________ milk in the bottle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) little

2) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Hamlet is one of Shakespeare’s most famous works.

3) We have not been given __________ update on the patient’s condition.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) any

4) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) We take decisions based on some information.

5) Outside the bright primary rainbow __________ much fainter secondary rainbow may be visible.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) a

6) The — of pollution in the cities should not be overlooked.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) effects

7) I don't want a lot of cream on my strawberries. I only want —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) a little

8) The bottle contains — mango juice.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) much

9) I like travelling to visit different places of the world. In this sentence the verbal noun is—
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) travelling

10) — milk we have is in that jug.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) The

11) Do you have — to do this afternoon?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) much work

12) Fewer people get American visas —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) nowadays

13) Which of the following is not an abstract noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Family

14) The site for __________ of the building is in the heart of the city.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) construction

15) "There is __________ on the roads today."
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) too much traffic

16) The __________ of Cox’s Bazar is charming.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Scenery

17) "Wisdom is better than strength." Here 'Wisdom' is a/an —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Abstract noun

18) One and a half million people drive rickshaws for a living plus __________ hundred thousand who own and repair them.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) a few

19) The intruder stood quietly for — moments.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) a few moments

20) Eating too — sugar is part of the problem.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) much

21) Read the — on the screen.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) instructions

22) Is there — in that jug?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) much

23) Which one is a common noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) River

24) According to some studies, dolphins, whales and — other sea creatures use highly sophisticated navigation systems.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) many

25) I’d like __________ information, please.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) some

26) The bucket contains — hot water.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) much

27) Which word is an abstract noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Strength

28) Hamlet is one of Shakespeare’s most famous —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) works

29) Identify the figure of speech in 'She has a heart of gold.'
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Metaphor

30) Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) We have a lot of work to do in summer.

31) The noun of the word ‘manage’ is —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) management

32) The abstract noun of 'Honest' is —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) honesty

33) He has many friends, but — are good ones.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) few

34) Unless protected areas are established, the tigers will face the — of extinction.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) possibility

35) — of this room will be sold.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Possession

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp