Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৫১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#29

Overall Rank

Name : Abrar Mahi
ID : 26025122
Full Mark

35

Your Mark

18.75 (53.57) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

22 (63%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

01 Apr 2026, 07:04 PM

Duration

১০ মিনিট ৫১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৫১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

2) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

3) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) her

4) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

5) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

6) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) its

7) One should always do _ duty.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) one's

8) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) his or her

9) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

10) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

11) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

12) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

13) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

14) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

15) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

16) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

17) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

18) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

19) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

20) He was elected _ president.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) ×

21) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

22) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

23) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

24) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

25) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

26) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) our

27) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

28) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

29) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

30) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

31) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) his

32) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

33) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

34) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

35) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp