Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

15 (42.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

19 (54%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

01 Apr 2026, 08:04 PM

Duration

৪ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Leap years, ______ have 366 days, contain an extra day in February.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) which

2) They called ____ on the telephone.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) us

3) Please vote for the member ______ you believe has done the most for our village.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) who

4) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Let you and him be witness.

5) Which one of the following is an indefinite pronoun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) any

6) The boy _____ snatched my hand bag was short.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) who

7) This is my pen. That is yours. Here ‘This’ and ‘That’ are -
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Demonstrative pronoun

8) A snake can eat and digest animals much larger than _______.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) itself

9) Each of the three boys _____ a prize.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) got

10) Which is a personal pronoun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) you

11) Each of the companies had _____ books audited.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) its

12) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) You, he and I were present in the class.

13) I really like the way that car looks, but _____ price is more than I can afford.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) its

14) If you do this you will hurt _______.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) yourself

15) The US congress restores the Medal of Honor to a woman _____ name few of us have heard.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) whose

16) A friend of _________ is coming to dinner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) ours

17) It is not _____ who are to blame.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) we

18) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) I, you and he are guilty.

19) "Who" in "I like people who smile" is a/an —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Relative pronoun

20) Which of the following sentence is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The three sisters love one another.

21) It is I who _____ responsible for this.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) am

22) Which one of the following words is an example of a distributive pronoun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) either

23) If you insist _______ you must pay my money.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) on my coming

24) Control _______, Sabah! Everything is fine.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) yourself

25) "Neither" in the sentence "Neither of the statements is true" is a/an —
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Distributive pronoun

26) One should be careful about _____ duty.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) one’s

27) Give the clothes to ______ needs them.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) whoever

28) Neither of the roads _____ to the railway station.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) leads

29) Neither of the statements _____ true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is

30) One of the most favourite _____ is mango.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) fruits

31) "One, some, any, many, none" are examples of —
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) Indefinite pronoun

32) My uncle has three sons. ____ work in the same office.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) all of them

33) The houses of our village are better than _______ of yours.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) those

34) Who, Which, What are -
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) both A & C

35) Which of the following has NOT used a relative pronoun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Which book do you like?

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp