Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

31.25 (89.29) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

32 (91%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

01 Apr 2026, 08:04 PM

Duration

২ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩২টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২ মিনিট ৫২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Which of the following has NOT used a relative pronoun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Which book do you like?

2) "Who" in "I like people who smile" is a/an —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Relative pronoun

3) One of the most favourite _____ is mango.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) fruits

4) Leap years, ______ have 366 days, contain an extra day in February.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) which

5) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) You, he and I were present in the class.

6) Give the clothes to ______ needs them.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) whoever

7) The boy _____ snatched my hand bag was short.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) who

8) Which of the following sentence is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The three sisters love one another.

9) I really like the way that car looks, but _____ price is more than I can afford.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) its

10) They called ____ on the telephone.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) us

11) If you insist _______ you must pay my money.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) on my coming

12) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) I, you and he are guilty.

13) Control _______, Sabah! Everything is fine.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) yourself

14) Neither of the roads _____ to the railway station.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) leads

15) This is my pen. That is yours. Here ‘This’ and ‘That’ are -
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Demonstrative pronoun

16) Each of the companies had _____ books audited.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) its

17) Which one of the following is an indefinite pronoun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) any

18) The houses of our village are better than _______ of yours.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) those

19) If you do this you will hurt _______.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) yourself

20) Which is a personal pronoun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) you

21) It is I who _____ responsible for this.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) am

22) A friend of _________ is coming to dinner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) ours

23) "Neither" in the sentence "Neither of the statements is true" is a/an —
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Distributive pronoun

24) Neither of the statements _____ true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is

25) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Let you and him be witness.

26) Who, Which, What are -
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) both A & C

27) "One, some, any, many, none" are examples of —
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Indefinite pronoun

28) The US congress restores the Medal of Honor to a woman _____ name few of us have heard.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) whose

29) My uncle has three sons. ____ work in the same office.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) all of them

30) Each of the three boys _____ a prize.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) got

31) A snake can eat and digest animals much larger than _______.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) itself

32) Which one of the following words is an example of a distributive pronoun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) either

33) It is not _____ who are to blame.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) we

34) Please vote for the member ______ you believe has done the most for our village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) who

35) One should be careful about _____ duty.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) one’s

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp