Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#3

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

18.75 (53.57) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

22 (63%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

01 Apr 2026, 08:04 PM

Duration

৬ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) What is the plural of the word 'syllabus'?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Both B & C

2) "Mandela was sentenced to life imprisonment." This sentence is in —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Passive voice

3) What is the singular form of 'Media'?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Medium

4) Which word is in the plural form?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Syllabi

5) Which of the following words is the plural form of 'brother' (in a community)?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Brethren

6) What is the masculine gender of 'Nun'?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Monk

7) Which one denotes a feminine gender?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Doe

8) What is the plural form of 'basis'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Bases

9) "To be or not to be, that is the question." Here 'To be' is a/an —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Infinitive

10) The plural form of ‘alumna’ (female graduate) is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Alumnae

11) Which one is a masculine gender?
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) None of these

12) "The dog went mad." Here 'went' is a/an —
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) Copulative/Linking verb

13) "A gander" is a male —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Goose

14) "Piles of drying chillies gleamed crimson in the sun." Here 'gleamed' means —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Shone/Sparkled

15) Which one of the following nouns has no singular form?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Measles

16) Which one of the following is a common gender?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cousin

17) The past participle form of the verb ‘lie’ (to recline) is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) lain

18) "The promise sounds hollow." Here 'sounds' is a —
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) linking verb

19) The feminine gender of 'Stag' is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Hind

20) The judge wanted the murderer to be —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) hanged

21) What is the plural form of 'fungus'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Fungi

22) Which of the following is a plural noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Criteria

23) "Be careful, don’t — your keys."
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) lose

24) What is the masculine gender of 'duck'?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Drake

25) What is the singular form of 'Data'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Datum

26) "Let the task — done as directed."
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) be

27) What is the masculine gender of 'mare'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Stallion

28) "I enjoy teaching." The underlined word is a —
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) gerund

29) "Cooking is one of my favorite hobbies." In this sentence, 'Cooking' is a/an —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Gerund

30) One of the common — is that girls are pursuing higher studies.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Phenomena is

31) The verb form of the word ‘prison’ is —
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) imprison

32) Which one is the feminine gender form?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Nun

33) The feminine gender of 'Drone' is —
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Bee

34) The plural of 'thesis' is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Theses

35) What is the plural of 'radius'?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Radii

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp