Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#95

Overall Rank

Name : Shidratul Shirin
ID : 26035216
Full Mark

35

Your Mark

9 (25.71) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

14 (40%)

Wrong

20 (57%)

Submitted

02 Apr 2026, 10:04 AM

Duration

৯ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ২০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) baby

2) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

3) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) any

4) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) The

5) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) any

6) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

7) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

8) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

9) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B. an

10) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) some

11) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

12) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

13) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) many

14) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) The

15) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

16) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

17) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) much

18) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

19) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

20) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) some

21) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) some

22) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) much

23) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) Most

24) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) Some

25) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) a few

26) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) All

27) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

28) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

29) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

30) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

31) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

32) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) Many

33) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

34) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) any

35) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp