Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৪৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#66

Overall Rank

Name : Shidratul Shirin
ID : 26035216
Full Mark

35

Your Mark

2.75 (7.86) / ফেইল

Attempt

19 (54%)

Avoid

16 (46%)

Correct

6 (17%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

02 Apr 2026, 10:04 AM

Duration

৫ মিনিট ৪৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৬টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৪৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He is _ university student.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

2) _ Ganga is a holy river.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

3) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

4) One should always do _ duty.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) one's

5) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

6) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

7) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

8) He was elected _ president.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

9) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

10) She plays _ piano well.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) the

11) Neither my friend nor I brought _ ID card.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

12) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) its

13) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

14) _ rich should help the poor.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) The

15) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

16) This is _ one-rupee note.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

17) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

18) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

19) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

20) He is not _ honorable man.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

21) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

22) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

23) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

24) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

25) The child carried _ own bag.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) its

26) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

27) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

28) My brother and I enjoyed _ vacation.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

29) Each of the girls made _ own decision.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) her

30) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) him or her

31) Neither the teachers nor the student brought _ book.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

32) The boy and the girl played with _ toys.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

33) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

34) Rita and her sister love _ mother.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

35) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) him or her

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp