Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#36

Overall Rank

Name : Kaniz
ID : 26025165
Full Mark

35

Your Mark

1.25 (3.57) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

8 (23%)

Wrong

27 (77%)

Submitted

02 Apr 2026, 10:04 AM

Duration

৪ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৮টি সঠিক ও ২৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

2) Reading helps us to _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) grow

3) His job includes _ reports.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) writing

4) He is fond of _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) singing

5) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) climbing

6) _ the door, he went out.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Opening

7) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have had

8) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) collecting

9) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) picking

10) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) doing

11) If the police help,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

12) She dislikes _ in public.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) speaking

13) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would have found

14) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) injured

15) The crying baby needs _.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) attention

16) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) standing

17) Having finished the work, he _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) left

18) Do you mind _ the window?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) opening

19) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

20) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) If we had taken

21) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) crossing

22) They kept _ until noon.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) working

23) I had a car,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

24) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

25) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

26) She was interested in _ novels.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) reading

27) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

28) She avoided _ the question.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) answering

29) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) talking

30) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

31) He went out without _ a word.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) saying

32) He prefers _ to writing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) reading

33) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

34) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

35) I am used to _ late.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) staying

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp