Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৭ মিনিট ১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#11

Overall Rank

Name : Kaniz
ID : 26025165
Full Mark

35

Your Mark

22.5 (64.29) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

25 (71%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

02 Apr 2026, 10:04 PM

Duration

১৭ মিনিট ১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৫টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৭ মিনিট ১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Thermometer : Temperature :: Barometer :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Pressure

2) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Definitely

3) “Please look into the matter.” (look into = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) investigate

4) She is afraid ___ snakes.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) of

5) Knife : Cut :: Pen :
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Write

6) A place where books are kept—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Library

7) “To hit the nail on the head” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to say the exact right thing

8) A person who can speak many languages—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Polyglot

9) He insisted ___ paying the bill.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) on

10) A remedy for all diseases—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Panacea

11) “A piece of cake” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) very easy

12) “To break the ice” means—
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) to start a conversation in a friendly way

13) Choose the correctly spelled word—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Accommodation

14) A speech made without preparation—
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Impromptu

15) Brick : Wall :: Word :
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sentence

16) “The thieves made off with the jewels.” (made off = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) stole and escaped

17) “He gave up smoking.” (gave up = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) stopped

18) “He brought up the issue.” (brought up = )
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) mentioned

19) “In the nick of time” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) just in time

20) Correct spelling—
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Occasion

21) “She ran into an old friend.” (ran into = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) met unexpectedly

22) He is good ___ mathematics.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) at

23) A person who hates mankind—
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Misanthrope

24) Correct spelling—
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Separate

25) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Receive

26) This book is different ___ that one.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) from

27) The train arrived ___ time.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) on

28) Correct spelling—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Environment

29) “To spill the beans” means—
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to reveal a secret

30) A handwriting that cannot be read—
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Illegible

31) “The meeting was put off.” (put off = )
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) postponed

32) “To burn the midnight oil” means—
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to work late at night

33) Doctor : Hospital :: Teacher :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) School

34) Bee : Honey :: Cow :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Milk

35) Eyes : See :: Ears :
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Hear

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp