Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ৩০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#29

Overall Rank

Name : Tamim
ID : 25071416
Full Mark

35

Your Mark

-0.25 (-0.71) / ফেইল

Attempt

1 (3%)

Avoid

34 (97%)

Correct

0 (0%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

03 Apr 2026, 08:04 AM

Duration

০ মিনিট ৩০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ০টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট -০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে -০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ৩০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Synonym of “vulnerable” ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) exposed

2) Nelson Mandela was awarded the Nobel Peace Prize in ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) 1993

3) “Vendor” means ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) seller

4) Affluent families marry at ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) later age

5) Adolescence is a period of ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) growth

6) A warrior of light knows his ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) faults

7) Jerry was admired for his ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) integrity

8) The word “icon” means ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) symbol

9) In ‘The Parrot’s Tale’, the bird died because of ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) over-education

10) Antonym of “discrimination” ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) equality

11) Amerigo is lucky because he is ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) alive

12) The word “emancipation” means ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) freedom

13) Civic engagement improves ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) quality of life

14) Education helps us think ----
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) independently

15) “He who opens a school door closes a prison” — who said this?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Victor Hugo

16) Passive of “He wrote a letter” ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) A letter was written by him

17) Which one is the correct spelling? ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) adolescence

18) Early marriage causes ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) health risk

19) ‘The Parrot’s Tale’ is a ----
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) satire

20) Man is by nature a ---- animal.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) social

21) Familial relationship is formed by ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) blood & marriage

22) Kalpana Chawla died prior to ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) landing

23) Education shall be directed to the full development of the human ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) personality

24) Refugees leave their country due to ---- reasons.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) both A & B

25) Adolescents are often ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) emotionally vulnerable

26) Tereshkova was selected ---- competitors.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) among

27) Adolescence is the ---- stage of life.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) transitional

28) Freud’s theory suggests dreams are ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) subconscious desires

29) “I have a dream” is a famous speech by ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Martin Luther King Jr.

30) Nightmare means ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) bad dream

31) Civic engagement refers to ---- life.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) public

32) He insisted ---- going there.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) on

33) Everyone has the right ---- life, liberty and security.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) to

34) Elementary education shall be ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) compulsory

35) Paulo Coelho is a ---- writer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Brazilian

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp