Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫৪১০৫ মিনিট ১২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#160

Overall Rank

Name : MD FARDIN KABIR
ID : 26065363
Full Mark

35

Your Mark

1 (2.86) / ফেইল

Attempt

11 (31%)

Avoid

24 (69%)

Correct

3 (9%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

30 Aug 2026, 08:08 AM

Duration

৫৪১০৫ মিনিট ১২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১২৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১২৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫৪১০৫ মিনিট ১২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Choose the correct collective noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Crowd

2) Choose the material noun from the options below:
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Wood

3) What type of noun is the word “Freedom”?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Abstract

4) Which one is a material noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Gold

5) Which of the following is a collective noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Army

6) Which of the following is a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cotton

7) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Kindness

8) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Chair

9) Identify the material noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Sugar

10) Which of the following words is a conjunction?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Because

11) Which of the following nouns cannot be used with a number?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Water

12) Identify the common noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) City

13) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Girl

14) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Doctor

15) Which of the following is a countable noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Book

16) Choose the uncountable noun from the options:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Sugar

17) Which one is a common noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Student

18) Which one refers to a group and is a collective noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) School

19) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Happiness

20) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Noun

21) Identify the abstract noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Anger

22) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Adverb

23) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) under

24) Choose the abstract noun from the following options:
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Strength

25) Which one is a countable noun among the following?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Apple

26) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jury

27) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Honesty

28) Identify the uncountable noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Rice

29) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Milk

30) Choose the correct countable noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Bottle

31) Identify the collective noun from the list:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Team

32) Which one is uncountable in nature?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Music

33) Identify the countable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Idea

34) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Interjection

35) Choose the correct example of a common noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Book

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp