Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#3

Overall Rank

Name : MD. NAIM HASAN LAVLU
ID : 26085475
Full Mark

35

Your Mark

31.25 (89.29) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

32 (91%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

03 Oct 2026, 07:10 AM

Duration

৮ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩২টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

2) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

3) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

4) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

5) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

6) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

7) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

8) His job includes _ reports.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) writing

9) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have had

10) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) picking

11) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) standing

12) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

13) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

14) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

15) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

16) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

17) Having finished the work, he _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) left

18) I had a car,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

19) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

20) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

21) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

22) She avoided _ the question.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) answering

23) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

24) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

25) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

26) If the police help,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

27) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

28) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

29) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

30) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Disturbed

31) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

32) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

33) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

34) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

35) _ the door, he went out.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Opening

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp