Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#123

Overall Rank

Name : Shakil ahmed
ID : 26095551
Full Mark

35

Your Mark

20 (57.14) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

23 (66%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

12 Oct 2026, 06:10 PM

Duration

৮ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১২৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৯৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৩টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Which of the following is a material noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Cotton

2) Choose the abstract noun from the following options:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Strength

3) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Kindness

4) Which one is a countable noun among the following?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Apple

5) Choose the correct example of a common noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Book

6) Which of the following nouns cannot be used with a number?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Water

7) Identify the common noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) City

8) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jury

9) Which one is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Student

10) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Honesty

11) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Doctor

12) Identify the countable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Idea

13) Which of the following is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Book

14) Choose the uncountable noun from the options:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

15) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Adverb

16) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Happiness

17) Choose the correct collective noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Crowd

18) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Interjection

19) Identify the collective noun from the list:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Team

20) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Girl

21) What type of noun is the word “Freedom”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Abstract

22) Choose the correct countable noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Bottle

23) Which of the following is a collective noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Army

24) Identify the abstract noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Anger

25) Which of the following words is a conjunction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Because

26) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) under

27) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Noun

28) Identify the material noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

29) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Milk

30) Which one refers to a group and is a collective noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) School

31) Which one is uncountable in nature?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Music

32) Choose the material noun from the options below:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Wood

33) Which one is a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Gold

34) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Chair

35) Identify the uncountable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Rice

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp